Számlázás

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján, az általunk fenntartott webshopok üzemeltetőinek és a Médiaközpontunkhoz tartozó szerkesztőségeknek komoly problémát jelent az adminisztráció, illetve a számlázás. Mivel cégünk a legmodernebb technikai lehetőségeket hasznosítja, kidolgoztunk egy adminisztrációs rendszert, amely egyszerűsíti a vásárlási, illetve fizetési folyamatot, de külön egyeztetés alapján más számlázások is megoldhatóak. Mindezt partnereink számára most jelképes összegét biztosítjuk!

A számla kiállításán túl, az átutalás mellett Bankkártyás fizetésre is lehetőség van (Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronik, American Express).

 

Hogyan működik?

Az általunk ajánlott számlázóprogram regisztrálása után, mi is kapunk egy hozzáférést. Ez olyan, mintha lenne egy számlatömbünk, amit mi töltünk, viszont a pénz partnerünk számlájára érkezik!!! (A Hírnök Média nem érdekelt a számlázóprogram használatában, viszont ezt a rendszert alkalmazzuk sikeresen, tehát nyugodtan ajánljuk.)

 

A megrendelés visszaigazolása – vagy partnerünk által küldött adatok – alapján kitöltjük és elküldjük a díjbekérőt, amelynek kiegyenlítése után kiállításra kerül a számla. (Hirdetésnél a reklámtörvény általi kötelező nyilatkozattal együtt.) Amennyiben a megjelölt határidőig nem érkezik be az összeg, fizetési emlékeztetőt küldünk.

 

Hogyan kell regisztrálni, bejelenteni?
A számlázóprogram regisztrációja után a könyvelőnek elküldésre kerül a számlázó program használatának bejelentéséhez szükséges nyomtatvány, amit továbbít a NAV-nak. A számlázó partnerünk tulajdona, így hozzáférésünk bármikor visszavonható! Regisztráció után egyszerűen, külön költség nélkül szerződést kötnek bankkártyás elfogadásra is.
(Szükség esetén segítünk, illetve elvégezzük a regisztrációt, beállításokat.)

 

Könyvelés
A hónap végén a könyvelő közvetlenül le tudja kérni az adatokat (Áfa lista, Áfa analitika, forgalom, főkönyvi adatexport), vagy igény esetén mi küldjük el a kért formátumban (pdf számlák, xls táblázatok, összesítők).

A SimplePay Online Fizetési Rendszer által a fizetés közvetlenül az OTP Mobil Kft. titkosított oldalain történik. A számlakibocsátó vállalkozás a kifizetett számlák ellenértékét heti ütemezésben, közvetlenül az OTP Mobil Kft-től kapja meg banki átutalással. (Ebben a folyamatban sincs a Hírnök Médiának semmilyen szerepe.)

 

Árak, Díjak
A díjak ennél a szolgáltatásnál is változóak, vagyis az igényektől és lehetőségektől függenek, de néhány irányárat, illetve alapot itt is nyújtunk.

Ahol kizárólag webshopos értékesítés van, az aktuális készletet is tudja kezelni a program, így nem eshet meg, hogy olyat rendelnek meg, ami elfogyott. Működő bolt esetében viszont meg van a veszélye, hogy éppen megveszik a boltban a terméket, miközben a webshopban is megrendelik. Erre a helyzetre is kidolgoztuk egy rendszert, mivel saját webshopunk mellett partnereink között is van, aki a bolt termékeit értékesíti, a világhálón is és nincs összekötve központi rendszerrel (amelynek kiépítése sok esetben drága és nem éri meg). Ennek lényege, hogy manuálisan kerül visszaigazolásra – általában díjbekérő, vagy számla küldésével együtt.
A díjbekérőt és / vagy számlát munkatársunk is elkészítheti. Az általunk végzett adminisztráció díja csak nettó 290 Ft/számla

Amennyiben a webshop megrendelés alapján automatikusan kerül kiállításra a számla az Agent program igénybevételével, az alapdíj a mennyiség függvényében alakul 1 500 Ft/hó-tól

Amennyiben nem a könyvelő kéri le az adatokat, vagyis nekünk kell továbbítani a havi összesítést, az adatok összegyűjtése és továbbítása a kért formátumban csak nettó 490 Ft/hó
Ezen felül nincsenek felénk fizetendő díjak!

 

Előfizetés és egyéb költségek elszámolása a számlázz.hu üzemeltetőjével történik!
Javasoljuk az E-számla előfizetését, amelynek díja 1 075 Ft/hó – éves fizetésnél.
A papír alapú számla ingyenes, az E-számla 6 Ft/db.