Modulok

Ahhoz, hogy egy honlap használható legyen, úgynevezett modulokkal kell telepíteni, illetve kiegészíteni, amely az adott cégre, tevékenységre „formálja” a honlapot.

Nem könnyű összegyűjteni a lehetőségeket, mert sokféle van.

Az általunk készített alap Honlapokat több modullal egészítjük ki:
– Kapcsolat, illetve cím térképes elhelyezése;
– Látogatószámláló modul;
– Facebook Box (Facebook oldal integrálása);
– Facebook like és megosztás lehetősége a bejegyzésekhez, oldalakhoz, termékekhez;
– Szöveg, oldal, illetve termék e-mail továbbítási lehetőség.


Webshop modul

Az egyik legnépszerűbb program a webshop, amely alapvetően termékek értékesítésére használható, de rengeteg területen ki lehet használni a felépítése alapján. Részletek ITT


Chat, üzenetküldés modul

Sok honlapnál lehet kiemelkedő szerepe a Chat programnak, hiszen a tudás azonnali közvetítése, kérdések megválaszolása gyors döntésre is ösztönözheti a látogatót, illetve akár az érdeklődőt tudjuk ösztönözni a vásárlásra.
Egy modul, illetve program elhelyezésével és beállításával, a honlap látogatói közvetlenül léphetnek kapcsolatba a munkatársakkal, kérdezhetnek, vagy küldhetnek üzenetet.
Kis ablak jelenik meg a jobb alsó részen (vagy ahol szeretnénk) és a honlap látogatói közvetlenül írhatnak, tehetnek fel kérdéseket, amelyre a honlap tulajdonosa, vagy a megadott munkatárs válaszolhat.
Amikor készen állunk a válaszolásra, belépünk, s az üzenet érkezésére, illetve beszélgetés kezdeményezésekor hangjelzéssel figyelmeztet. Amikor nem vagyunk gépnél, vagy nem akarjuk, hogy láthatóak legyünk, egyszerűen átkapcsolunk. Ekkor üzenetet lehet hagyni, amely e-mail címünkre is megérkezik.

Minta:
honlapunk jobb oldalán található fül segítségével, amikor „Segíthetünk” felirat van, munkatársunk azonnal kapcsolatba tud lépni, illetve ugyanitt lehet üzenetet hagyni.

 


Űrlap modul

Lehetőség van űrlapok összeállítására is, amelyet felmérésre, vagy akár adatok bekérésére is lehet használni.

Minták:
www.tormay.hu/felmeres/
www.mediavip.hu/adatok-bekuldese/nyomtatott-feltoltese/


NAPTÁR modul

Naptáras megjelenítésben eseményeket tudunk közreadni, akár teljes leírással, térképpel…

Minták:

www.mediavip.hu/naptar/
www.mogyorodi.hu/
 www.mogyorodi.hu/naptar/


Szavazás modul