Webshop

Az internet egyik legnagyobb előnye, hogy a hagyományos eszközök mellett jelentősen bővültek a lehetőségek. Egy bolt, vagy iroda bárhol lehet, mert a világháló segítségével könnyen elérhető, vagyis nem csak a környék lakói térhetnek be. A szolgáltatást, vagy a terméket mindegy hol rendelik meg. A technika segítségével gyors, egyszerű és rugalmas lehet az üzletkötés, megrendelés és fizetés.

Az általunk biztosított bolt, webshop egyszerűen kezelhető, amelyhez akár teljes körű támogatást tudunk biztosítani a termékek feltöltésétől a számlázásig.
Az általunk készített webshop-ok személyre szabhatóak, vagyis az igények alapján alakítjuk. Van partnerünk, aki csak a termékek bemutatására, ajánlására használja, illetve kizárólag a személyes átvételt tudja vállal. Utóbbinál ugyanúgy meg lehet rendelni és akár kifizetni a terméket, de a vásárlás egyszerű, mert csak bemegy, vagy beküld valakit az üzletbe az összekészített termék(ek)ért.

Webshop folyamat:
1. Megrendelés – A honlapon kiválasztott termékeket megrendelik, amiről  e-mail értesítés érkezik (Lehetőség van a szállítási díj automatikus kiszámítására is méret és súly apján!);
2. A megrendelő automatikusan megkapja a visszaigazolást és a fizetéssel kapcsolatos információkat;
3. Az összeg beérkezése után számlázás és szállítás.

Természetesen a fenti az egyszerű alap eset, amely az igények és lehetőségek alapján módosítható.

Igény esetén a program nyilvántartja a darabszámot, amit vásárláskor automatikusan módosít és jelez, ha fogyóban van a termék. Azoknál a webshopoknál, amelyek boltként is üzemelnek, illetve nincsenek összekötve közvetlenül nyilvántartóval másképp kell kezelni, amelyre többféle megoldásunk is van.

A honlapok általában a plusz bevételek mellett a feladatokat, illetve az adminisztrációt is egyszerűsíti. A legtöbb cégnél komoly gondot jelent az adminisztráció, amelyet nagymértékben egyszerűsíteni lehet, illetve akár munkatársaink is meg tudják oldani, így csak a beérkezett összeg ellenőrzése és az áru átadása a feladat.

Mivel cégünk a legmodernebb technikai lehetőségeket hasznosítja, kidolgoztunk egy adminisztrációs rendszert, amely egyszerűsíti a vásárlási, illetve fizetési folyamatot, amit partnereink számára most jelképes összegét biztosítunk! A fizetési és számlázási megoldásokra is többféle lehetőséget nyújtunk, amelyek által a szokásos átutalás mellett bankkártyával, illetve PayPal útján is fizethetnek. Számlázás részletek ITT

Kedvezmény, illetve kuponkód használata is lehetséges.

A webshopban nem kötelező a vásárlás, illetve eladás, vagyis van például olyan honlapunk is, amely csak a termékek bemutatására szolgál, amit meg lehet vásárolni a boltban, illetve lehetőségképpen a kiválasztott termékeket nem szállítják ki, hanem összekészítik az üzletben.

A webshopnál is sokféle jogszabálynak és követelménynek kell megfelelni! Vagyis ezen a területen sem elegendő a technikai hátteret megteremteni. Ne felejtsük el, hogy az adatkezelés a Weboldal üzemeltetése; Webáruház üzemeltetése; Direkt marketing tevékenység, hírlevél küldés és Belső internetes közösség kialakítása mellett egyéb jogszabályi követelményeknek is meg kell felelni.

Cégünk – mint a honlap kezelője – hasznosítja a számára kiadott nyilvántartási számokat!

A Hírnök Média ADATKEZELÉSI NYILVÁNTARTÁSI SZÁMAI:
Weboldal üzemeltetés: 40 632
Webáruház üzemeltetés: 40 633
Direkt marketing tevékenység, hírlevél küldés: 40 634
Belső internetes közösség kialakítása: 40 635

(Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv) 68.§ (6) bekezdése alapján.)
Minták:

www.hirnokshop.hu– Kiadónk, illetve vállalkozásunk a Hírnök Média üzletének webshop oldala, amelynek termékei üzletünkben megvásárolhatóak, vagy szállítással juttatjuk el vásárlóinknak.
www.dekokft.hu – Deko Festék Diszkont Kft. (Gödöllő és Mogyoród)
www.somlyopatika.hu – Somlyó Patika Fót honlapja
www.csavarkiraly.hu – a kistarcsai CsavarHÁZ honlapja
www.somlyopatika.hu – a fóti Somlyó Gyógyszertár honlapja – kizárólag termékek bemutatására, vásárlási lehetőség nélküli adatbázis.
www.jatekallomas.hu – a gödöllői Játékállomás üzlet honlapja